Martini blog

18 august 2006

Mina räägin telefoniga

Ei ole jälle ammu kirjutanud, eksole.
Pikalt ei kirjuta ka, teen mõned tähelepanekud telefoniteelasjadepakkujate kohta.
Ei tea kas neil on mingi list, kus nädalapäevade peale ära jaotatud millal kellelegi helistada? Tundub, et meie töötelefon on sinna reedese päeva peale sattunud. Järjekindlad vaatlused on näidanud, et peamiselt üritatakse telefoni teel meile asju pähe määrida reedeti. Kokaraamatuid, reklaami, ajakirju, elukindlustust ja joogiveeautomaate.
Või on neil nädala lõpus kontroll, et kui palju nädala jooksul teha jõudsid ja siis kõik ärkavad, et lõputu kohvilürpimise vahel ei olegi väga palju jõudnud tööd teha ja hakkavad õhtuse tibude lugemise kartuses usinalt numbreid valima.
Usaldust nad ei ärata, ostnud midagi ei ole, 15 minutilise kokaraamatu tutvustuse koos sisukorra ettelugemise ja vahelerääkimist välistava kiirusega lobisemisega elasin ka üle.

Hah. Hetkel, siia kirjutamise ajal, helistati täna juba teist korda Ühispangast sama asja raames. Võiks ju osata numbrit maha tõmmata kui juba kord ei on öeldud.

4 Comments:

  • Yees, massa Your, thank yuu for offering mi Your mentaal help.

    By Blogger Martin, at 3:22 PM  

  • pane omale spämmivastane robotipeletuspilt või muu rõvedus ja kustuta kurjad lingid maha...

    By Blogger irve, at 9:52 AM  

  • kusjuures see mitu korda samasse kohta helistamine on midagi, mis teinekord lihtsalt juhtub. ma olen ka mõnikord olnud olukorras, kus lugu tehes on vaja läbi helistada kümneid ettevõtteid. "aga me juba rääkisime sellest," on küsimusele paar korda ikka vastuseks tulnud :) jube piinlik hakkab siis, aga mis sa ikka enam ära teed.

    By Anonymous Anonüümne, at 12:09 PM  

  • To jaagup:
    Spämmirobotid on ju minu sõbrad.
    Kusagil eespool oli meil üsna tihe arutelu nendega.

    To liisu:
    Sa tõmba kohe nimi maha kui ära räägid. Kui tal ikka midagi öelda ei ole siis sodi kohe mõnuga, kui veel asja saab siis võid sellise ühe peene joonega läbi kriipsutada.

    By Blogger Martin, at 1:46 PM  

Postita kommentaar

<< Home